Eπικοινωνήστε μαζί μας

Υπηρεσίες

Με υψηλού επιπέδου υπηρεσίες όσον αφορά τη Διαχείριση Μη Επικίνδυνων Αποβλήτων ακολουθούμε μια ολιστική προσέγγιση κυκλικής οικονομίας για να αντιμετωπίσουμε τις σύγχρονες περιβαλλοντικές προκλήσεις.

Comprehensive waste management services including equipment rental, chemical toilets, consulting, and more. Visit NEILOS for eco-friendly solutions.

Εκμίσθωση εξοπλισμού

Προσφέρουμε, προς ενοικίαση, ευρεία γκάμα εξοπλισμού από κάδους, containers, press containers διαφόρων τύπων και χωρητικότητας. Ανάλογα με τις ανάγκες σας, προσαρμόζουμε τις διαδικασίες συλλογής και προσωρινής αποθήκευσης των στερεών μη επικίνδυνων αποβλήτων άμεσα και αποτελεσματικά, με τη χρήση του απαραίτητου εξοπλισμού αποθήκευσης, για κάθε περίσταση και στόλου οχημάτων για τη μεταφορά τους στις αδειοδοτημένες εγκαταστάσεις της ΝΕΙΛΟΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ Α.Ε..


ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ

Διαθέτουμε: 

 •  Open Top Container χωρητικότητας 3 τ.μ. | Διαστάσεις: Μήκος 2,4 μ., Πλάτος 1,4 μ., Ύψος 1 μ. (Ειδικό container όπου υπάρχει πρόβλημα χώρου)
 • Open ή Close Top Container χωρητικότητας 8 τ.μ. | Διαστάσεις: Μήκος 4,2 μ., Πλάτος 1,6 μ., Ύψος 1,3 μ.  (Διαφόρων τύπων, όπως: κουτί (κάθετο από τη μία μεριά), πόρτα (μπροστινή ανοιγόμενη πόρτα για φόρτωση με καροτσάκι), καπάκι (ασφάλιση του κάδου με καπάκι ασφαλείας)
 • Open Top Container χωρητικότητας 30 τ.μ. | Διαστάσεις: Μήκος 6,4 μ., Πλάτος 2,6 μ., Ύψος 2,2 μ.  
 • Press Container χωρητικότητας 10 τ.μ. | Διαστάσεις: Μήκος 5,2 μ., Πλάτος 2,6 μ., Ύψος 2,6 μ.  
 • Press Container χωρητικότητας 22 τ.μ. – 23 τ.μ. | Διαστάσεις (ανάλογα με τη χωρητικότητα), Μέγιστο: Μήκος 7,1 μ., Πλάτος 2,6 μ., Ύψος 2,7 μ. & Ελάχιστο: Μήκος 7,1 μ., Πλάτος 2,6 μ., Ύψος 2,7 μ. 


ΟΧΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

Διαθέτουμε: 

 • Ειδικά οχήματα συλλογής και μεταφοράς container, τύπου Skipper-lift -τύπου αλυσιδάκι (χωρητικότητας 3 τ.μ.)
 • Ειδικά οχήματα συλλογής και μεταφοράς container, τύπου Skipper-lift -τύπου αλυσιδάκι (χωρητικότητας 8 τ.μ.)
 • Ειδικά οχήματα συλλογής και μεταφοράς container, τύπου Hook Lift -τύπου γάντζος (χωρητικότητας 30 τ.μ.), με υδραυλικό/ανυψωτικό μηχανισμό
 • Ειδικά γερανοφόρα οχήματα με υδραυλικό γερανό (αρπάγη)
 • Ειδικά τετραξονικά και επικαθήμενα φορτηγά οχήματα, μεγάλης δυναμικότητας, για τη μεταφορά μεγάλων φορτίων

Χημικές Τουαλέτες

Η αναγκαιότητα χρήσης χημικών τουαλετών γίνεται όλο και πιο μεγάλη καθώς βελτιώνει τις συνθήκες υγιεινής στους χώρους που χρησιμοποιούνται και έχει όλο και περισσότερες εφαρμογές, όπως σε χώρους συναυλιών, σε παραλίες, σε camping, κ.λπ. Στη ΝΕΙΛΟΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ Α.Ε., διαθέτουμε, προς ενοικίαση, ανοιχτού και κλειστού τύπου χημικές τουαλέτες, τις οποίες, μετά τη χρήση, καθαρίζουμε και συντηρούμε σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ISO 9001, ISO 14001 και ISO 39001, ISO 45001 με ασφαλή για το περιβάλλον καθαριστικά. Τα λύματα που συλλέγουμε τα μεταφέρουμε σε νόμιμα αδειοδοτημένους αποδέκτες.

Ανοιχτού Τύπου

Στο είδος αυτής της χημικής τουαλέτας η δεξαμενή λυμάτων είναι ανοικτή στην πάνω πλευρά χωρίς διάφραγμα διαχωρισμού και υπάρχει οπτική επαφή των λυμάτων. 

 Κλειστού Τύπου 

 Το είδος αυτής της χημικής τουαλέτας περιέχει διάφραγμα διαχωρισμού που εξασφαλίζει την μη οπτική επαφή με τα λύματα και χρησιμοποιείται μόνο καθαρό απολυμαντικό υγρό που τοποθετείται σε δεξαμενή ανεξάρτητη από αυτή των λυμάτων.

 Η εταιρεία κατασκευής των χημικών τουαλετών είναι η Ιταλική SEBACH, η οποία έχει πιστοποιηθεί για την ποιότητα των προϊόντων της κατά ISO 9001.

Η συντήρηση και μεταφορά των χημικών τουαλετών γίνεται με ειδικά βυτία και η απόρριψη (απόθεση) των λυμάτων γίνεται σε χώρους που ορίζει η Ελληνική Νομοθεσία σε αδειοδοτημένους τελικούς αποδέκτες. 

Η αναγκαιότητα χρήσης της χημικής τουαλέτας γίνεται όλο και πιο μεγάλη καθώς βελτιώνει τις συνθήκες υγιεινής στους χώρους που χρησιμοποιείται και έχει και όλο και περισσότερες εφαρμογές όπως συναυλίες, παραλίες, camping κ.λπ. 

Χαρακτηριστικά & Πλεονεκτήματα Χημικής τουαλέτας  

Υλικό κατασκευής: Πολυαιθυλένιο υψηλής αντοχής. 

 • Εύκολη μεταφορά σε δύσκολα προσβάσιμα σημεία
 • Γρήγορη συντήρηση λόγω ειδικού εξοπλισμού
 • Ανθεκτικότητα στις καιρικές συνθήκες και στη χρήση
 • Υψηλή αντοχή σε ακραίες θερμοκρασίες
 • Φυσικός φωτισμός ο οποίος προέρχεται από την οροφή
 • Φυσικός αερισμός

   

 • Δεν απαιτείται σύνδεση με δίκτυο  αποχέτευσης, δίκτυο ύδρευσης, ηλεκτρικό δίκτυο.
 • Διαστάσεις: 1,06 μ. x 1,06 μ. x 2,30 μ. 

Συλλεκτήρες Μπαζών Βαραίου Τύπου (Χωνιά) 

Οι συλλεκτήρες μπαζών βαραίου τύπου είναι απαραίτητο εργαλείο για κάθε οικοδομική εργασία καθώς είναι κατασκευασμένοι από πολυαιθυλένιο άριστης ποιότητας HDPE και υψηλής αντοχής, έτσι ώστε να παραμορφώνονται πολύ δύσκολα και να παραμένουν εύκαμπτοι και ανθεκτικοί σε κάθε κρούση. Στην εταιρεία μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από συλλεκτήρες μπαζών βαραίου τύπου που θα καλύψουν κάθε σας ανάγκη.

Στηρίγματα κορυφής

(Μεταλλική βάση)

Βάρος 12 κιλά

Συλλεκτήρας κορυφής

(Βαραίου τύπου)

Ύψος: 50 εκ.

Φάρδος άνω άκρου: 60 εκ.

Φάρδος κάτω άκρου: 45 εκ.

Βάρος: 12 κιλά

Συλλεκτήρας μπάζων

(Βαραίου τύπου)

Ύψος: 110 εκ.

Φάρδος άνω άκρου: 50 εκ.

Φάρδος κάτω άκρου: 40 εκ.

Βάρος: 12 κιλά

Ενδιάμεσος συλλεκτήρας

(Βαραίου τύπου)

Ύψος: 110 εκ.

Φάρδος άνω άκρου: 50 εκ.

Φάρδος κάτω άκρου: 40 εκ.

Βάρος: 12 κιλά

Δακτυλίδι οδηγός ή Στεφάνι ασφαλείας

Φάρδος: 46 εκ. (Διάμετρος)

Βάρος: 2 κιλά

Υπηρεσίες Περιβάλλοντος

Με συμβουλευτικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και αποτελεσματικότητας συνεισφέρουμε στον αγώνα προστασίας του Περιβάλλοντος και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής μας, εφαρμόζοντας ολοκληρωμένες λύσεις για την αποτελεσματική και ορθολογική Διαχείριση των Αποβλήτων. Πιο συγκεκριμένα, για κάθε υπό ανάληψη έργο, στη ΝΕΙΛΟΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ Α.Ε., διενεργούμε προσεκτικό και τεκμηριωμένο σχεδιασμό, για την επίτευξη των καλύτερων δυνατών τεχνικοοικονομικών αποτελεσμάτων προς όφελος του πελάτη, πάντα όμως μέσα από τη Βασική Αρχή Προστασίας του Περιβάλλοντος και σύμφωνα με τις προδιαγραφές και τους όρους που επιτάσσει η Ελληνική και Ευρωπαϊκή Νομοθεσία.

Πιστοποίηση κατά LEED &
WELL Building Standard

Έχουμε τη δυνατότητα και την εμπειρία να πιστοποιούμε τις ποσότητες των αποβλήτων που παραλαμβάνουμε και επεξεργαζόμαστε στις μονάδες μας, σύμφωνα με το σύστημα περιβαλλοντικής αξιολόγησης και βαθμολόγησης LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) και WELL Building Standard.

Καταστροφή Ακατάλληλων Ειδών

Κατά την ετήσια απογραφή των εμπορευμάτων κάθε επιχείρησης, αλλά και σε άλλες χρονικές περιόδους, διαπιστώνεται ότι ορισμένα προϊόντα, εμπορεύματα ή άλλα στοιχεία του ενεργητικού της επιχείρησης, λόγω ελαττωματικότητας, περασμένης μόδας, λήξη του χρόνου κατανάλωσής τους ή για τυχόν άλλο λόγο, είναι άχρηστα και μηδενικής αξίας. Έχοντας τις απαραίτητες άδειες, εγκρίσεις και μηχανολογικό εξοπλισμό, αναλαμβάνουμε την Καταστροφή Ακατάλληλων Ειδών, Αρχείων, Τροφίμων και Ποτών, για λογαριασμό κάποιας επιχείρησης ή δημόσιου φορέα μέσω μιας διαδικασίας που περιλαμβάνει:

• Την Παραλαβή των επικείμενων μη επικίνδυνων υλικών από τις εγκαταστάσεις της εταιρείας ή του δημόσιου φορέα με ειδικά οχήματα ή container.

• Τη Μεταφορά τους στις εγκαταστάσεις μας και την ολοσχερή καταστροφή τους, με τη χρήση ειδικού μηχανήματος (shredder) ή με τη μέθοδο της ανοιχτής αερόβιας λιπασματοποίησης.

• Τη Διάθεση των κατεστραμμένων υλικών σε νόμιμους τελικούς αποδέκτες.

Μεταφορά ΖΥΠ 2,3

Στη ΝΕΙΛΟΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ Α.Ε. πραγματοποιούμε συλλογή και μεταφορά ΖΥΠ* σε εγκεκριμένους τελικούς αποδέκτες ενώ πληρούμε όλες τις προϋποθέσεις και λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα που ορίζει η νομοθεσία. Κατά τη διάρκεια της μεταφοράς των ΖΥΠ πραγματοποιείται πλήρης καταγραφή και παρακολούθηση της πορείας τους, έως και την παράδοση τους, για να καταστεί δυνατή η διαδικασία ιχνηλασιμότητας του αποβλήτου.

*Τα ΖΥΠ είναι προϊόντα ζωικής προέλευσης ή άλλα προϊόντα που λαμβάνονται από ζώα, και τα οποία δεν προορίζονται πλέον για ανθρώπινη κατανάλωση.

Αποξήλωση εγκαταστάσεων

Στη ΝΕΙΛΟΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ Α.Ε. διαθέτουμε τον απαραίτητο εξοπλισμό για την πραγματοποίηση εργασιών επιλεκτικής αποξήλωσης, εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, σε βιομηχανίες και εργοτάξια, όπως μεταλλικά κτίρια, μεταλλικές κατασκευές, εργοστάσια και κτίρια. Χάρη σε αυτήν τη μέθοδο και διαδικασία όλα τα υλικά διαχωρίζονται στην πηγή και αξιοποιούνται νόμιμα με τον ορθότερο, περιβαλλοντικά και οικονομικά, τρόπο.

Καθαρισμοί και αποψιλώσεις

Η παροχή της υπηρεσίας αυτής από τη ΝΕΙΛΟΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ Α.Ε. περιλαμβάνει όλες τις εργασίες συντήρησης εδαφικών εκτάσεων, γηπέδων, οικοπέδων και χώρων πρασίνου, όπως αποψιλώσεις, καθαρισμούς εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, κλαδευτικές, χορτοκοπτικές και χωματουργικές εργασίες. Διαθέτουμε έμπειρο προσωπικό και τον κατάλληλο εξοπλισμό για την ανάληψη της αποψίλωσης του περιβάλλοντα χώρου εγκαταστάσεων, βιομηχανικών μονάδων, καθώς και αγροτεμαχίων. Τα φυτικά υπολείμματα που προκύπτουν -όπως κατάλοιπα κοπής δέντρων, θάμνων, κλαδιών, φυτών, κ.ά.- συλλέγονται σε ειδικούς κάδους και μετά από ειδική επεξεργασία τεμαχισμού ή συμπίεσης, οδηγούνται σε αδειοδοτημένες μονάδες παραγωγής εδαφοβελτιωτικών ή σε χώρους νόμιμης διάθεσης.

Πώληση Εξοπλισμού και
προϊόντων

Εξοπλισμός
Εκτός από την ενοικίαση εξοπλισμού, δραστηριοποιούμαστε και στην πώληση προϊόντων, όπως απορριμματοκιβωτίων (containers) όλων των τύπων και μεγεθών, απορριμματοσυμπιεστών (press containers) καθώς και συλλεκτών μπαζών βαραίου τύπου. Επίσης διαθέτουμε προς πώληση μεταχειρισμένες χημικές τουαλέτες ανοιχτού τύπου.

Προϊόντα
Τα αδρανή υλικά που συλλέγουμε στην εταιρεία μας δεν τα αφήνουμε αναξιοποίητα. Από την άμμο και το χαλίκι που προκύπτουν από τη διαχείριση των αδρανών υλικών, φτιάχνουμε μπλοκ σκυροδέματος, ιδανικά για την κατασκευή τοιχίων, βιομηχανικών κτηρίων και αποθηκών. Η υψηλή ανθεκτικότητα και οι ακριβείς διαστάσεις τους, συντελούν στο να προσφέρουν άμεσο, στατικό και άρτιο αποτέλεσμα.

Παναγίτσας 19, 190 03 ΒΙ. ΠΕ.
Μαρκόπουλου
τ. 22990 41215-6
e. info@neilos.gr

ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ

ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ

ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΑΕKΚ

ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ